Onze paarden

Verkooppaarden

Daar wij hobbymatig fokken, en helaas niet alles zelf kunnen houden, hebben wij af en toe paarden te koop, kijk zeker eens op volgende pagina of kom gerust eens langs.

Hengsten

Sunnudagur frá Hala
Fijne hengst in de omgang, goede vijfganger met goed gescheiden gangen. Toont een zekere ruime draf tot in de hoge tempi en zeer veel tölt los in de weide.

Snotri Vom Panoramahof
Geboren in 2018, toont extreme bewegingen in draf. Takzuivere tölt, goed gesprongen galop. In gedeelde eigendom met Henk Peterse.


Merries

Tara Von Haselrode
Tara is in 1 woord geweldig. Ze luistert zeer goed, ze is een aangenaam en fijn paard met veel respect voor mensen en een zeer grote "will to please".

Bleik Van 't Enclavehof
Blia is een getalenteerde 4-ganger met een gouden karakter en een grote "will to please".
In de zomer van 2016 is Blia bevallen van een veulen van Ari Von Saringhof: Eilífur frá Árroða, ons eerste veulen(!). Ze is helaas overleden in december 2023.

Sæla Van 't Enclavehof
Sæla is een pittige merrie die opvalt door haar sociale en vriendelijke karakter. Ze is een duidelijke vijfganger met veel snelheid en actie in al haar gangen. Ze toont alle vijf de gangen vlot en goed gescheiden onder het zadel.

Hnota Frá Hinriksstöðum
Zeer elegante hoogbenige merrie, duidelijk vijfganger met een goede ruime draf. Dochter van tweevoudig wereldkampioen Hnokki frá Fellskoti en 1ste premie merrie Lind vom Forstwald.

Selena Frá Árroða
Elegante hoogbenige merrie met een goede gang verdeling, vermoedelijk vierganger. Ruime hoge bewegingen in draf, tölt voornamelijk in de overgangen.


©  IJslanderstal Árroði 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.